Monday, September 28, 2009

BACK TO SCHOOL ....

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH ...
.


salam buat semua ....
LAMA tak update blog... balik kg beraya ...tak cukup tangan nak wat keje...tuu, tak kira bab main mercun, main ngan budak-budak, main ngan anak buah, buat kacau-bilau dan huru-hara kat dapur....hah hah....
indahnya suasana raya kat kg kan....

Dah lama cuti ...jadi jangan lah buat-buat muka nak cuti lagi, jom lah kembali meneruskan tugas-tugas dan rutin seperti biasa.
Minggu ni, aku 'duty' bersama 2 lagi cikgu lain. Hari ni, perhimpunan diadakan selepas sekian lama menyepi kerana peperiksaan berlangsung awal pagi.
Perhimpunan tadi macam biasa , masih meneruskan tradisi seperti biasa .
Aku dan geng cikgu bertugas, duduk di belakang ...memantau situasi dalam kawalan.
Busy sikit minggu ni, kena cek banyak benda lah....
Tak sangka tinggal lagi 8 minggu jer belajar atau 40 hari jer hari bersekolah tolak cuti . Belum tolak exam 3 minggu ....fuhhh... dah nak habis tahun 2009 . Banyak kenangan la tahun ni.....
apa pun, yang manis dikenang yang pahit tetap kena telan.....


GUD LUCK KAT BUDAK- BUDAK PMR ,SPM, DAN STPM TAHUN 2009 ..
ALL THE BEST ...


3 comments:

asyiterukhwah said...

SALAM CG!!!
PUH,JENUH TADI NADAH TELINGA DGR CG2 LAIN BERUCAP..
ADOYAI...
8 MINGGU??WAAAA......
NAK EXAM AG...
X LARAT,HE3

hang nadim said...

salam cikgu, Selamat mengajar. Kereta dah siap ker.....tapi takpa semuanya selamat kan. alhamdullah

Anonymous said...

wa...windunyer kt smksis 2