Saturday, October 9, 2010

Sekian Lama Ku Tinggalkan ....


Salam Mesra , Salam ikhlas buat semua pengunjung blog ini ...

Rasanya dah lama sangat tak buka blog ni ....
last buat post pun masa bulan puasa hari tu ...
hmm.... kekangan masa dan kerja laa. Tak sempat nak hantar post baru .

Masa berlalu dgn pantas sekali, masa ibarat pedang , kalau kita tak potong dia, dia akan potong kita , tu yang busy sangat tu. Nak potong memotong !!!

Rindu nak menulis panjang2 ... tapi ni pun masa senggang kejap jer .. nak kena fokus utk peperiksaan akhir pelajar dan peperiksaan besar STPM tahun ni ..
nampaknya 2010 dah dekat nak habis ... pantas benar masa berlari ....

No comments: