Wednesday, March 10, 2010

Coretan Masa Senggang ....


Hmm... dah lama tak mencoretkan kata-kata di dada blog ini. Komitmen pada kerja dan keluarga memang cukup besar ... banyak benda lah nak kena buat kebelakangan ni.

Menjelang cuti pertengahan penggal ni, sibukpeperiksaan , dan sudah tentu tugas yang menyusul ialah menanda kertas pelajar dengan teliti dan tekun.

Dekat nak cuti pun bezz jugak... banyak masa boleh 'mark paper' budak2 dan dan bersantai pulang kampung.

Selepas cuti pula ada lagi kisahnya........
sekolah akan mengadakan AGM PIBG kali ke -36 sesi 2010/2011.

Nampak gayanya sebuk lagi la selepas ni...
Pelajar kelas PMR dan SPM bersedia lah datang dengan ibu bapa ambil 'result' P.P. 1 nanti pada 27 Mac 2010 .

Nak wish selamat bercuti lah kat semua yang akan bercuti khasnya warga SMK SIS II , Gerik.
dan amnya kepada semua warga pendidik dan warga pelajar ....tapi, jangan lupa banyak kerja sekolah kena buat time cuti, bukan cuti-cuti suka-suka ja....

Sekian......


2 comments:

umarul manja said...

hai...saya nazarul hezam

seronoknya nama saya terpilih...

leh kenal tak?

Azlin197 said...

Salam Umarul Manja ...

boleh ... Umarul masih belajar ker??

Suka nama Nazarul ker??