Wednesday, January 6, 2010

Salam Dua Puluh Sepuluh ...


Salam pertemuan dalam tahun indah dua puluh sepuluh (2010)



Sungguh manis dan cantik nyer terukir angka ini. Selamat tahun baru buat semua rakan blogger

Bina lah kekuatan jasmani, emosi, rohani dan intelek ke arah satu hala tuju yang jitu dan dan mencapai mercu .

Sungguh 'busy' di awal permulaan 2010 ini hingga tak sempat nak 'berblog' dan 'update' kisah From Kelantan With Love ni.

Bukan melupakan , cuma menunggu waktu senggang untuk meneruskan sambungannya . Maklum lah, di samping 'berblog' tugas utama meraih rezeki di muka bumi ini tetap menjadi destinasi utama.

Salam 2010 buat 1 Malaysia....

Bertemu kembali di lain episod....

3 comments:

Ahmad Muslihin said...

salam 1 malaysia..

qyqa said...

salam sifu....
peh memg sungguh sibuk bila buka kolah ni..
cg2 pun lansung tak bagi can...
terus bagi omwok bertimbun...
huhuhuhu...

Azlin197 said...

Hai Tika....... setuju ...
memang busy ... ha ha ha...
cgu pun terus bg home work cow-cow kat budak2 upper six ....

tak bg muka... hang pun kena work hard tau ... nak kejar IRELAND ..
hu hu hu... selamat belajar maju jaya.